TIP ŠÉFKUCHAŘE: ANGLICKÝ ROASTBEEF pečený v pepřovém koření dorůžova, podávaný s pečenými bramborami a domácí vyuzenou majonézou (bez lepku) 150g 37910
195 Kč
2.
KUŘECÍ PRSO gratinované anglickou slaninou a nivou, smažené batátové hranolky, malý listový salát (bez lepku) 150g 79
185 Kč
3.
VEPŘOVÁ KOTLETA plněná pikantními žampiony a sýrem cheddar, rýže, salátek s francouzským dresinkem 150g 13710
179 Kč
4.
PEČENÉ KRŮTÍ PRSO v cibulovém základu s maďarskou paprikou zjemněné smetanou, těstoviny 150g 179
179 Kč
Úterý 4.11.2025
Hráškový krém s krutony 0, 25l 1379
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: LOSOS filet na grilu s pečenou dýní, brokolicí a listovým špenátem restovaným na olivovém oleji, dýňové pyré (bez lepku) 150g 47
195 Kč
2.
GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA plněná brynzou a pažitkou, podávaná se šťouchanými bramborami s mladou cibulkou, krémová omáčka ze slaniny a šalotky, malý polní... 79
185 Kč
3.
BYLINKOVÁ PALAČINKA plněná listovým špenátem, šunkou od kosti a sýrem, s holandskou omáčkou a pečenými bramborami ve slupce na rozmarýnu 300g 137
179 Kč
4.
PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO NA DIVOKO pečené na divokém koření a jalovci s kořenovou zeleninou a slaninou, pečená jasmínová rýže 250g 19
179 Kč
Středa 5.11.2025
Klasická česnečka s vejcem, bramborami a opečeným chlebem 0, 25l 1379
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: KACHNÍ PRSA NA ROZMARÝNU podávaná se smetanovým listovým špenátem a bramborovými noky 150g 137
195 Kč
2.
CORDON BLEU smažená kuřecí prsa plněná sýrem gouda a šunkou od kosti, smetanové bramborové pyré, malý šopský salát 150g 137
185 Kč
3.
VEPŘOVÉ NUDLIČKY s restovanou zeleninou, žampiony, zázvorem a pórkem v sójové omáčce kikkoman, pečená jasmínová rýže (bez lepku) 150g 69
179 Kč
4.
KUŘECÍ PRSA pečená na tymiánu s hříbkovou omáčkou zjemněnou smetanou, špecle 150g 1379
179 Kč
Čtvrtek 6.11.2025
Hrachová polévka s krutony a slaninou 0, 25l 19
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: MIX GRILL vepřová panenka, kuřecí prso a hovězí roštěná na grilu s restovanou paprikou, cuketou a lilkem s červenou cibulkou, hořčičná... 7910
195 Kč
2.
ZVĚŘINOVÝ GULÁŠ NA ČERVENÉM VÍNĚ s hříbky a kořenovou zeleninou, podávaný s domácími bramboráčky ovoněnými majoránkou a česnekem 150g 1379
185 Kč
3.
SMAŽENÝ ŘÍZEK z kuřecích prsou s bramborovou kaší, malý zeleninový salát s jogurtovým dresinkem 150g 137
179 Kč
4.
KUŘECÍ RIZOTO kousky kuřecích prsou s restovanou zeleninou na kari zjemněné smetanou, sypané sýrem (bez lepku) 300g 79
179 Kč
Pátek 7.11.2025
Bramboračka s houbami 0, 25l 179
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: VEPŘOVÁ PANENKA plněná čerstvou feferonkou a sušenými švestkami, blanšírovaná brokolice na másle, dýňové pyré, silná omáčka demi glace... 79
195 Kč
2.
ŠPIKOVANÁ KRŮTÍ PRSA pečená na rozmarýnu s grilovanými cuketami, paprikou a lilkem, pečená jasmínová rýže, smetanová omáčka se sušenými rajčaty (bez l... 79
185 Kč
3.
TORTILLA SALMON plněná kousky uzeného lososa a variací salátů a zeleniny s koprovým dresinkem, steakové hranolky 300g 13710
179 Kč
4.
SÝROVÉ TROJHRÁNKY z eidamu podávané s vařenými pažitkovými bramborami maštěnými máslem, domácí tatarská omáčka 150g 137