TIP ŠÉFKUCHAŘE: FLANK STEAK pečený na bylinkách s restovanými zelenými fazolkami, hořčičnou omáčkou a pečenými bramborami ve slupce (bez lepku) 150g 7910
185 Kč
2.
CAESAR římský salát se slaninou, vejcem, parmazánem, krutony a plátky grilovaných kuřecích prsou s caesar dresinkem 300g 1347
175 Kč
3.
KUŘECÍ ŠPÍZ protýkaný klobásou, paprikami a cibulí s bramborovým pyré, pepřovou omáčkou a malým fresh salátkem (bez lepku) 150g 79
169 Kč
4.
PENNE RIGATE s kousky vepřové panenky, restovanými paprikami, cuketou a olivami v omáčce z drcených rajčat, sypané parmazánem 300g 1379
169 Kč
Pátek 3.5.2024
čočková s klobásou 0, 25l 19
39 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÉ KRÁLIČÍ STEHNO NA ROZMARÝNU s listovým špenátem zjemněným smetanou, bramborové noky 200g 1379
185 Kč
2.
KUŘECÍ PRSO GRATINOVANÉ CHŘESTEM A MOZZARELLOU holandská omáčka, malý zeleninový salátek (bez lepku) 150g 379
175 Kč
3.
KRŮTÍ NUDLIČKY na salátové variaci se zeleninou a ředkvičkami s bylinkovým dresinkem a rozpečeným sezamovým bagelem 300g 137911
169 Kč
4.
HOVĚZÍ NUDLIČKY NA CURRY s restovanou zeleninou, žampiony a pórkem zjemněné smetanou, dušená rýže 150g 1710
169 Kč
Sobota 4.5.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu.
Neděle 5.5.2024
Pro tento den nebylo zadáno menu.
Pondělí 6.5.2024
Bramboračka s houbami 0, 25l 179
39 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA na bílém chřestu s holandskou omáčkou a smaženými gurmánskými brambory (bez lepku) 150g 379
185 Kč
2.
KUŘECÍ PRSA gratinovaná slaninou a sýrem cheddar, jasmínová rýže, malý zelný salát 150g 179