Pstruh po mlynářsku-pečený celý čerstvý pstruh na másle s mandlemi a bylinkami, podávaný s petrželovými brambory/4,8/
179 Kč
2.
Tatarský biftek - jemně nasekaná syrová hovězí svíčková s cibulí, červenou paprikou, česnekem, kečupem, worchestrem a hořčicí, podávaná vaječným žlout...
189 Kč
3.
Pečené celé krůtí stehno- s čerstvýmí bylinkami a slaninou, podávane se silnou přírodní štávou, jemnou bramborovou kaší a smetanovým listovým špenátem...
179 Kč
4.
Kuře bang-bang – nudličky kuřecích prsou s proužky restované cukety, papriky, žampiony a porkem v omáčce s arašídovým máslem, sezamem, bílým vínem, zá...
175 Kč
5.
Smažený sýr -podávaný s domácí tatarkou, hranolky a trhaným salátem/1,3,7/
169 Kč
6.
Burger smažák- smažený sýr v rozpečené bulce s tatarkou, rajčetem a trhaným salátkem, podávané s hranolky/1,3,7/
175 Kč
7.
Dančí ragú - dančí maso v silné omáčce s kořenovou zeleninou, divokým kořením, porstkým vínem, komínovou slaninou a tymiánem, podávané s bramborovými ...
179 Kč
8.
Borůvkovo vanilkový dortík nebo Lotus cheesecake /1,3,7/