1. KUŘECÍ ŘÍZEK V BYLINKOVÉ STROUHANCE, lehký vlažný bramborový salát z nových brambor se slupkou, okurkou, slaninou a červenou cibulí, citrón 150g 17910
165 Kč
3.
2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SPECIÁL připravený z vepřové plece, sudového kyselého zelí, cibule a maďarské papriky, zjemněný smetanou, podávaný s houskovým kne... 1379
155 Kč
4.
3. SALÁT S GRILOVANÝM HERMELÍNEM A SMAŽENÝMI CIBULOVÝMI KROUŽKY podávané na ledovém salátu s okurkou, tomaty a kukuřicí 300g 137910
155 Kč
Pátek 12.9.2025
Drůbeží vývar se zeleninou a domácím vaječným kapáním 0, 25l 13679
42 Kč
1.
TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÉ KRÁLIČÍ HŘBETY v česnekové strouhance podávané s jemnou bramborovou kaší a máslem a mlékem, malý zeleninový salát, citrón 150g... 13710
196 Kč
2.
1. MEDOVÁ KUŘECÍ PRSA podávaná s restovanou cukrovou kukuřicí se slaninou, pečené americké brambory, česnekový dip (bez lepku) 150g 7
165 Kč
3.
2. ŠPALEK VEPŘOVÉ KRKOVICE sous vide na vlažném salátu z černé čočky beluga s kořenovou zeleninou a pepřové glazé, rukola (bez lepku) 150g 37910
155 Kč
4.
3. SALÁT S HLÍVOU A KUŘECÍM MASEM pečeným v hořčicové marinádě, variace listových salátů s grilovanou hlívou ústřičnou, polníčkem a čerstvou zeleninou... 137910